RO
RU
(+373) 60 002 006
CONCACTE
ECHIPA
BLOG
DESPRE NOI
ALTE PRODUCE
SISTEME DE UMBRIRE
CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ
BALUSTRADE
OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU O PERGOLĂ RETRACTABILĂ QUATTROScrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
BALUSTRADE | CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ | SISTEME DE UMBRIRE
septembrie 30th, 2020
OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU O PERGOLĂ RETRACTABILĂ QUATTRO
Așteaptă la noi să fie livrată către tine și instalată o pergolă retractabilă de modelul Quattro, unica din stoc, la un super preț, pentru care primești și instalarea corectă din partea noastră.
Pergola pe care ți-o oferim are dimensiunea de 3,7 x 3,2 m și înălțimea de 3 m, carcasa albă și stofa de un gri deschis. La o simplă apăsare pe butonul telecomenzii, acoperișul pergolei Quattro se deschide/închide. Sistemul include iluminarea compusă dintr-o bandă LED și LED RGB. Benzile LED laterale iluminează sistemul pretutindeni și creează o atmosferă călduță. LED-urile RGB, iluminarea cu banda LED ascunsă, cu o gamă infinită de culori contribuie la crearea atmosferei dorite în spațiul respectiv.

În plus, obții pentru o parte a pergolei:
▪ Sistemul de geamuri panoramice
▪ ZIP Screen

Oferim pergola la un super preț, împreună cu sistemul de geamuri panoramice și ZIP Screen, cu transportul și montarea corectă din partea noastră. Dorești mai multe detalii? Sună-ne la 060002006 sau le poți vedea în acțiune vizitându-ne show room-ul la adresa str. Grenoble 149A, Chișinău.
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea gama noastră largă de sisteme de umbrire, la fel cum și toate celelalte produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade și construcții din sticlă securizată. Te așteptăm la noi!
AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM