RO
RU
OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU O PERGOLĂ RETRACTABILĂ QUATTROScrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
BALUSTRADE | CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ | SISTEME DE UMBRIRE
septembrie 30th, 2020
OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU O PERGOLĂ RETRACTABILĂ QUATTRO
Așteaptă la noi să fie livrată către tine și instalată o pergolă retractabilă de modelul Quattro, unica din stoc, la un super preț, pentru care primești și instalarea corectă din partea noastră.
Pergola pe care ți-o oferim are dimensiunea de 3,7 x 3,2 m și înălțimea de 3 m, carcasa albă și stofa de un gri deschis. La o simplă apăsare pe butonul telecomenzii, acoperișul pergolei Quattro se deschide/închide. Sistemul include iluminarea compusă dintr-o bandă LED și LED RGB. Benzile LED laterale iluminează sistemul pretutindeni și creează o atmosferă călduță. LED-urile RGB, iluminarea cu banda LED ascunsă, cu o gamă infinită de culori contribuie la crearea atmosferei dorite în spațiul respectiv.

În plus, obții pentru o parte a pergolei:
▪ Sistemul de geamuri panoramice
▪ ZIP Screen

Oferim pergola la un super preț, împreună cu sistemul de geamuri panoramice și ZIP Screen, cu transportul și montarea corectă din partea noastră. Dorești mai multe detalii? Sună-ne la 060002006 sau le poți vedea în acțiune vizitându-ne show room-ul la adresa str. Grenoble 149A, Chișinău.
ОСТАВЬ НАМ СВОИ КОНТАКТНЫЕ ДАННЫЕ, МЫ ПЕРЕЗВОНИМ, УТОЧНИМ НЕОБХОДИМЫЕ ДАННЫЕ И СОСТАВИМ ИНДИВИДУАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ЖЕЛАЕМЫЙ ПРОДУКТ.
ХОЧЕШЬ ХОРОШЕЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПО ЦЕНЕ?
ПРИХОДИ В НАШ ШОУРУМ
В нашем шоурумe который находится на улице Гренобле 149 B в Кишиневе, ты можешь увидеть наши продукты, такие как: перила, конструкции из безопасного стекла и системы затенения. Ждем тебя у нас!

CALLBACK
Lăsați numărul dvs. de telefon și vă vom contacta!
Sau puteți să ne sunați singuri:
+37360002006
© Copyright 2021 | All right reserved.
ул. Гренобле 149 B
Республика Молдова г. Кишинёв, MD - 2048,
ПН - ПТ 8.30 – 17.30 СУББ. 9.00-13.00
График работы
office@gardecor.md