STICLA SECURIZATĂ A FOST ÎNTÂMPLĂTOR INVENTATĂ
   Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
   BALUSTRADE | CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ | SISTEME DE UMBRIRE
   iunie 24th, 2020
   STICLA SECURIZATĂ A FOST ÎNTÂMPLĂTOR INVENTATĂ
   Când un vas de sticlă a fost scăpat întâmplător pe podea în laboratorul chimistului francez Edouard Benedictus, acesta a fost surprins să descopere că vasul nu s-a spulberat în bucăți, a crăpat, dar cumva cioburile au rămas împreună, păstrând forma vasului
   A fost rezultatul faptului că asistentul său nu a reușit să curețe vasul de rămășițele experimentului anterior, rămășițele de nitroceluloză, plastic lichid. Inițial a aplicat invenția sa la crearea noilor parbrizuri. Până atunci, parbrizurile erau executate din sticlă obișnuită și erau foarte periculoase, un impact uneori nesemnificativ îl spărgea în bucăți și viteza lor corespunzătoare cu viteza automobilului în momentul impactului le putea face fatale pentru șofer. Mai apoi, utilizarea sticlei securizate a fost răspândită pe o multitudine de domenii, inclusiv în construcții, lucru care doar ne bucură, pentru că ne specializăm în construcțiile din sticlă securizată de orice complexitate. Iată cum printr-un accident fericit a apărut acest material calitativ.
   LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
   DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
   VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
   În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea gama noastră largă de sisteme de umbrire, la fel cum și toate celelalte produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade și construcții din sticlă securizată. Te așteptăm la noi!
   AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM