RO
(+373) 60 002 006
CONCACTE
ECHIPA
BLOG
DESPRE NOI
ALTE PRODUCE
SISTEME DE UMBRIRE
CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ
BALUSTRADE
PERGOLE BIOCLIMATICE
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
PERGOLE BIOCLIMATICE PENTRU UMBRIREA ȘI PROTEJAREA DE PRECIPITAȚII A TERASELOR.
Pergolele bioclimatice sunt soluții contemporane, cu tehnologie high-tech integrată, cu rol principal de umbrire și protejare de precipitații, fiind destinate pentru diverse terase, restaurante, hotele și vile rezidențiale. Acoperișul acestora este conceput din lamele din aluminiu care se pot înclina, roti sau se pot retrage complet, cu ajutorul unei telecomenzi, tablete sau a unui telefon.
Lamelele au fost testate chiar și în condiții extreme, încărcate cu 2 m de zăpadă (sau 300 kg/m2) și tot rezistă, ceea ce înseamnă că vor funcționa oriunde, chiar și în condiții nefavorabile. Structura modulară a pergolelor permite umbrirea oricărei suprafețe, indiferent de lungime și lățime. Închiderea pergolei cu sisteme glisante din sticlă permite utilizarea terasei acoperite pe toată perioada anului, chiar și iarna.
Gama impresionantă de pergole complet automatizate și echipate vor transforma spațiul în aer liber într-o experiență confortabilă.
MODELELE NOASTRE DE PERGOLE RETRACTABILE
POȚI ALEGE MODELUL POTRIVIT DE PERGOLĂ RETRACTABILĂ DINTRE URMĂTOARELE:
AEROLUX
AXIS
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU PERGOLE BIOCLIMATICE?
Primești de la noi garanții pentru pergolele bioclimatice și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Profilele și lamelele din aluminiu anodizat de înaltă calitate garantează durabilitatea imbatabilă chiar și în condiții specifice. Lamelele au fost testate chiar și în condiții extreme, încărcate cu strat de 2 m de zăpadă (sau 300 kg/m2) și tot rezistă, ceea ce înseamnă că vor funcționa oriunde, chiar și în condiții nefavorabile. Structura din aluminiu se caracterizează prin rezistență extremă și poate acoperi o suprafață mare de până la 50 m2, cu doar patru stâlpi.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Pergolele bioclimatice le oferim într-o mulțime de dimensiuni și forme diferite, inclusiv cu posibilitatea de a le executa la comandă pe dimensiunile dorite. Construcțiile sunt extrem de robuste, care permit dimensiuni foarte largi. Structura modulară a pergolelor permite umbrirea oricărei suprafețe, indiferent de lungime și lățime. Astfel, pergolele se vor integra de minune în spațiul dorit.
DIMENSIUNI ȘI FORME DIVERSE
Pergolele reprezintă ultimele tendințe arhitecturale de utilizare a teraselor, care creează spații elegante și confortabile în aer liber. Structurile bioclimatice, integrează cu ușurință elemente laterale, cum ar fi închideri glisante din sticlă securizată, geamuri panoramice (automatizate), ecranele de umbrire (sisteme ZIP) ș.a. Punctele de fixare nu sunt vizibile, motorul este complet ascuns. Pergolele pot fi personalizate în funcție de model și culoare, în așa mod, terasa va fi în perfectă armonie cu designul locuințelor sau locurilor publice, fiind adaptată preferințelor și exigențelor tale.
ASPECT ELEGANT
Pergola prelungește durata de exploatare a terasei, aceasta va putea fi utilizată pe timp puternic însorit, pe timp de cădere a precipitațiilor, iar în combinație cu închideri din sticlă, va putea fi folosită și în sezonul rece, chiar și iarna. În timpul iernii, pergola poate fi încălzită cu încălzitoare electrice pentru a oferi un confort complet. Gama impresionantă de pergole complet automatizate și echipate vor transforma spațiul în aer liber într-o experiență confortabilă, gata să creeze umbrire, ventilație și temperatură controlate.
TERASĂ UTILIZATĂ ANUL ÎMPREJUR
Sunt mai mult decât o alegere clasică în ceea ce privește protecția împotriva luminii solare, a ploii, datorită sistemului special de etanșare, jgheaburilor largi și altor secțiuni de profile pentru a preveni orice deversare de apă, și a zăpezii, pergolele pot rezista cantităților mari de zăpadă, de până la 300 kg/m2 sau cu înălțimea stratului de zăpadă de până la 2 m, umbrirea, ventilația și temperatura devine controlată, pe când precipitațiile izolate total. Lamelele din aluminiu se pot înclina, roti sau se pot retrage complet, cu ajutorul unei telecomenzi, tablete sau a unui telefon. Astfel, poziționând lamelele obții umbra dorită. Structura modulară a pergolelor permite umbrirea oricărei suprafețe, indiferent de lungime și lățime.
UMBRĂ ȘI PROTECȚIE DE PRECIPITAȚII
LED it be
Pergolele bioclimatice includ iluminare compusă dintr-o bandă LED și LED RGB. Benzile LED laterale iluminează sistemul pretutindeni și creează o atmosferă călduță. LED-urile RGB, iluminarea cu banda LED ascunsă, cu o gamă infinită de culori contribuie la crearea atmosferei dorite în spațiul respectiv.
Oferim pergole bioclimatice cu operare motorizată, automatizate. Acestea sunt acționate prin intermediul telecomenzii, telefonului sau tabletei. Telecomanda, disponibilă în 1 sau 5 canale, poate controla individual pergola sau întregul grup de sisteme, cum ar fi pergola, geamurile panoramice (automatizate), sistemul ZIP, iluminarea. Pot fi dotate cu senzori de soare, ploaie și vânt, care vor retracta automat lamelele în funcție de condițiile meteorologice. Mecanismul de rotire, asistat de motor, este unul silențios. În structura pergolei poate fi integrat adițional sistemul audio cu tehnologie Bluetooth.
ACȚIONARE MOTORIZATĂ
PERGOLELE BIOCLIMATICE SUNT DESTINATE PENTRU:
Terase
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
Case particulare
LUCRĂRILE NOASTRE
NEW YORK RESTAURANT
MEATING POINT
PERGOLA BIOCLIMATICA AEROLUX
PERGOLA BIOCLIMATICA AEROLUX
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
ALTE PRODUSE:
VERANDA
COPERTINE RETRACTABILE
PERGOLE RETRACTABILE
ALTE PRODUSE:
ÎNCĂLZITOARE PENTRU TERASĂ
Sisteme ZIP
GEAMURI PANORAMICE
ÎNCHIDERI PENTRU TERASĂ