RO
(+373) 60 002 006
CONCACTE
ECHIPA
BLOG
DESPRE NOI
ALTE PRODUCE
SISTEME DE UMBRIRE
CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ
BALUSTRADE
CE SUNT BALUSTRADELE DIN STICLĂ SECURIZATĂ?

Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
BALUSTRADE DIN STICLĂ SECURIZATĂ, INTERIOARE SAU EXTERIOARE, PENTRU ASPECT ELEGANT ȘI SUSȚINERE REZISTENTĂ.
8 noiembrie, 2021
BALUSTRADE DIN STICLĂ SECURIZATĂ - ELEGANT DE REZISTENTE
Cu stil minimalist și design unic, balustradele din sticlă securizată sunt alegerea potrivită pentru spațiile exterioare și interioare. Sticla este transparentă și astfel nimic nu va sta în calea privirii care caută priveliști minunate, sticla este securizată, asta înseamnă securitate pentru cei care vor fi „susținuți” de aceste balustrade.
Ce este sticla securizată?

Unii dintre noi avem amintiri din copilărie legate de spargerea unui geam, cu mingea de fotbal sau cu vreo piatră aruncată din greșeală. Sunetul cu care se strică sticla îl reții pentru totdeauna. Cum ar fi ca sticla să nu se strice cu una cu două, cum ar fi ca aceasta să reziste chiar dacă arunci cu o cărămidă în ea?
Sticla securizată, numită și sticlă călită, rezistă la impacturi mecanice. În comparație cu sticla obișnuită, netratată termic, sticla securizată este mai rezistentă de circa patru-cinci ori. Compania GARDECOR, care se specializează în executarea construcțiilor din sticlă securizată, a luat cărămida în mână și a trecut la testarea „cu forță" a sticlei securizate.
În partea a doua a testării, peste sticla securizată a fost aruncată și o țeavă metalică.
Din această sticlă, GARDECOR execută construcții precum: balustrade, închideri glisante pentru terasă, închideri glisante pentru balcon, geamuri panoramice, delimitări interioare fixe și mobile, uși din sticlă, vitrine comerciale, copertine din sticlă, cabine de duș din sticlă securizată, acoperișuri din sticlă.
Balustradele din sticlă securizată

Pot fi executate cu trei tipuri de fixare, ca să se integreze de minune în spațiul dorit, fie el interior sau exterior. Modelul potrivit poate fi ales dintre următoarele:
Fixare liniară (cu cleme)
Fixare pe piciorușe
Fixare monopuncte (fixare laterală, pe perete)
De ce să optezi pentru balustrade din sticlă securizată?

Aspect elegant
Balustradele din sticlă securizată arată elegant, având un stil minimalist și design unic. Acestea pot fi integrate în designul oricărei clădiri sau interior, balustradele din sticlă securizată fiind desemnate ca fiind cele mai optimale pentru exigențele arhitecturale mondiale.

Dimensiunile dorite
Balustradele din sticlă securizată le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune în spațiul dorit.

Modalități diverse de fixare
Diversele modalități prin care structurile metalice pot fixa balustrada din sticlă de pardosea, pe podea, în podea sau pe perete, oferă posibilitatea gestionării eficiente a spațiului scării/balconului.

Lumină naturală și priveliște necontenită
Suprafața vitrată facilitează distribuția luminii naturale creând un perete transparent, care permite razelor solare să pătrundă cât mai adânc în încăpere. În același timp, balustrada din sticlă oferă posibilitatea de a avea o priveliște completă.

Rezistente și durabile
Balustradele le executăm din sticlă securizată, care este foarte rezistentă la impacturile mecanice. Am testat-o de-a lungul timpului, am aruncat peste ea cărămizi, țevi metalice, am sărit pe ea, cum n-am încerca-o sticla securizată tot rezistă și rămâne întreagă. Pentru balustradele de la primul etaj, utilizăm sticla de 10 mm, iar pentru cele de la etaje superioare, utilizăm sticla triplexată de 8+8 mm sau 10+10 mm, ceea ce oferă o siguranță maximală.

Garanții
Primești de la GARDECOR garanții pentru balustradele din sticlă securizată și pentru instalarea corectă.

BALUSTRADELE DIN STICLĂ SECURIZATĂ SUNT DESTINATE PENTRU:
Spații comerciale
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
Complexe locative
Case particulare
Instituții publice
Apartamente
Ce lucrări frumoase pot fi executate cu balustrade din sticlă securizată?

LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea gama noastră largă de sisteme de umbrire, la fel cum și toate celelalte produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade și construcții din sticlă securizată. Te așteptăm la noi!
AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM