RO
RU
(+373) 60 002 006
CONCACTE
ECHIPA
BLOG
DESPRE NOI
ALTE PRODUCE
SISTEME DE UMBRIRE
CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ
BALUSTRADE
18 ANI DE GARDECOR, DE 18 ANI „CONSTRUIM EMOȚII"

Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
BALUSTRADE | CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ | SISTEME DE UMBRIRE
aprilie 13th, 2022
18 ANI DE GARDECOR, DE 18 ANI „CONSTRUIM EMOȚII"
Pe 13 aprilie am sărbătorit Majoratul companiei Gardecor, 18 ani de realizări frumoase.
Lucrul într-o echipă este secretul care face ca oamenii obișnuiți să obțină rezultate neobișnuite. Echipa formată pe parcursul acestor 18 ani ne-a permis să îndeplinim misiunea companiei – construim emoții, iar Echipa Gardecor a devenit Familia Gardecor, ceea ce ne-a permis depășim mereu provocările apărute, să creștem și să ne dezvoltăm prin proiecte unice.

De 18 ani promovăm valorile companiei noastre:
Echipa – oamenii sunt resursa noastră cea mai de preț. Suntem conștienți de faptul că oamenii din companie sunt cel mai important activ pe care îl deținem, investim în oameni, în perfecționarea angajaților și dezvoltarea continuă a abilităților lor.

Calitate – calitate în tot ce facem, de la materie primă și materiale atent selectate de la cei mai buni furnizori, proces bine dirijat, până la realizarea unor proiecte remarcabile, atât în Republica Moldova, cât și peste hotare.

Prosperitatea comună – ținem la parteneriatele strategice cu furnizorii, distribuitorii și clienții noștri. Avem o relație mutual-avantajoasă cu instalatorii de sisteme din sticlă securizată și cu distribuitorii de materiale de construcție. Suntem mulțumiți atunci când clienții noștri ne apreciază pentru produse calitative, servicii profesioniste și experiențe plăcute.

Clienții noștri sunt cei care ne fac să acceptăm noi provocări, să construim proiecte interesante și astfel să creștem nivelul nostru de profesionalism. Aceste provocări ne-au făcut să fim deschizători de drumuri în domeniul construcțiilor din sticlă securizată, al sistemelor de umbrire, fiind primii "curajoși" care au început și finalizat cu succes asemenea proiecte. Avem în portofoliu proiecte complexe, adevărate provocări, pe care le-am acceptat și astfel, am mai crescut o treaptă. În spatele companiilor de succes stau deciziile îndrăznețe. Asta ne-a permis să fim ceea ce suntem astăzi – un Brand, o companie a cărei nume este etalon în domeniul construcțiilor din sticlă securizată – GARDECOR.⠀

Nu ne-am oprit între hotarele Republicii Moldova. În 2015 am înființat o companie, apoi a doua în România, Pergola-Lux și MD Trade Concept, devenind un grup internațional de companii. Prin intermediul companiilor noastre de peste Prut, suntem implicați în proiecte de anvergură și în România.

Dragi și stimați colegi, parteneri și clienți, vă mulțumim că ați fost și sunteți alături de noi pe parcursul celor 18 ani de activitate. Să aveți parte de realizări frumoase, oameni dragi alături, energie pozitivă și gânduri bune!" spun reprezentanții companiei.

LA MULȚI ANI, Gardecor și toți frumoși!
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea gama noastră largă de sisteme de umbrire, la fel cum și toate celelalte produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade și construcții din sticlă securizată. Te așteptăm la noi!
AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM