DELIMITĂRI GLISANTE INTERIOARE DIN STICLĂ SECURIZATĂ
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
PANOURI GLISANTE DIN STICLĂ SECURIZATĂ, PENTRU DELIMITAREA INTERIOARĂ A LOCUINȚEI SAU AFACERII TALE.
Delimitările glisante de interior cu panouri din sticlă securizată reprezintă modul cel mai eficient de utilizare multifuncțională a spațiului. Acestea îți vor permite, la dorință, să partajezi un spațiu anumit în două sau în unul larg și deschis, panourile glisante oferindu-ți posibilitatea retractării parțiale sau totale.
Imaginează-ți spațiul dedicat bucătăriei, acesta poate rămâne conectat la restul locuinței, fără bariere suplimentare, dar la necesitatea de a evita răspândirea mirosurilor de la pregătirea mâncărurilor sau pur și simplu se dorește o intimitate și liniște în timpul gătitului, spațiul poate fi închis.
MODELELE DELIMITĂRILOR GLISANTE DE INTERIOR
POȚI ALEGE MODELUL POTRIVIT PENTRU DELIMITAREA GLISANTĂ DE INTERIOR DINTRE URMĂTOARELE:
Albert Genau Slider Next este un sistem glisant care prezintă ca soluția „toate în unul": combinația perfectă de izolare, siguranță și eleganță. Garniturile ascunse de perie oferă izolație fonică perfectă și astfel, la închiderea panourilor, un mediu fără zgomot.
ALBERT GENAU SLIDER NEXT
Sistemul glisant telescopic cu amortizor hidraulic permite o deschidere sincron, ușoară și fină. Cu Telescop sunetul închiderii sau deschiderii este unul plăcut, de amortizare a panourilor, indiferent de puterea acționării. Sistemul este fixat de tavan.
TELESCOP
Cu Soft Close nu riști să ai zgomot de ușă trântită, ci doar sunet plăcut de amortizare a deschiderii sau închiderii panourilor, indiferent de puterea acționării.
Sistemul Soft Close KOR-170 este un sistem glisant cu deschidere/închidere facilă, liniștită și plăcută. Poate fi montat pe perete, tavan sau sticlă și susține panouri cu greutatea maximală de 110 kg, cu grosimea sticlei securizate de 10-12 mm.
SOFT CLOSE KOR-170
Glisarea silențioasă a panourilor se realizează cu ajutorul rulmenților, peste șina din oțel inoxidabil, ceea ce permite o mișcare lentă, cu efort minim și sporește durata de viață a construcției finale. Sistemul de drenajul hidraulic este ascuns și este integrat în șina inferioară. Acest profil permite sistemului să elibereze umiditatea formată în urma condensării, iar capacele de îmbinare a colțurilor împiedică acumularea apei pe laterale.
Sliding New este un sistem glisant, cu soluții variate de închidere. Panourile se retrag în totalitate pe laterală, cu rulare spre stânga, dreapta sau bidirecțional. Conexiunea dintre geamuri este realizată pe verticală, profilele fiind dotate cu perie și garnituraă ce împiedicaă pătrunderea apei, vântului și a prafului.
SLIDING NEW
Albert Genau Sprinter este un sistem glisant fără prag, cu deschidere ușoară, care oferă izolație perfectă.
ALBERT GENAU SPRINTER
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU DELIMITARE GLISANTĂ INTERIOARĂ DIN STICLĂ SECURIZATĂ?
Suprafața vitrată facilitează distribuția luminii naturale. Sistemul glisant creează un perete transparent, care permite razelor solare să pătrundă cât mai adânc în încăpere.
LUMINĂ NATURALĂ
Primești de la noi garanții pentru sistem și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Delimitarea interioară cu panouri glisante din sticlă securizată arată elegant. Posibilitatea personalizării culorii profilelor utilizate și a nuanței sticlei permit integrarea sistemului glisant în designul oricărui interior.
ASPECT ELEGANT
Sistemele glisante din sticlă securizată le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune în interiorul locuinței sau oficiului afacerii tale.
DIMENSIUNILE DORITE
Delimitările glisante de interior cu panouri din sticlă securizată reprezintă modul cel mai eficient de utilizare multifuncțională a spațiului. Acestea îți vor permite, la dorință, să partajezi un spațiu anumit în două sau în unul larg și deschis, panourile glisante oferindu-ți posibilitatea retractării parțiale sau totale, în același timp conferind intimitate fiecărei părți delimitate, inclusiv izolare fonică.
PARTAJAREA SPAȚIULUI
Sistemele de delimitare glisantă de interior oferă posibilitatea de deschidere parțială sau totală a panourilor din sticlă securizată, în stânga, în dreapta sau în ambele părți simultan.
POSIBILITĂȚI DIVERSE DE DESCHIDERE
Imaginează-ți spațiul dedicat bucătăriei, acesta poate rămâne conectat la restul locuinței, fără bariere suplimentare, dar la necesitatea de a evita răspândirea mirosurilor de la pregătirea mâncărurilor sau pur și simplu se dorește o intimitate și liniște în timpul gătitului, spațiul poate fi închis.
DELIMITAREA „MIROSULUI"
Panourile glisante sunt din sticlă securizată, care este foarte rezistentă la impacturile mecanice. Am testat-o de-a lungul timpului, am aruncat peste ea cărămizi, țevi metalice, am sărit pe ea, cum n-am încerca-o sticla securizată tot rezistă și rămâne întreagă.
REZISTENT ȘI DURABIL
DELIMITĂRILE GLISANTE DE INTERIOR SUNT DESTINATE PENTRU:
Spații comerciale
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
Spații comerciale
Case particulare
CLIENȚII NOȘTRI CORPORATIVI PENTRU CARE AM EXECUTAT DELIMITĂRI GLISANTE DE INTERIOR:
LUCRĂRILE NOASTRE
NEW YORK RESTAURANT
LOREMA ESTHETIC
CLĂDIRE DE OFICII
APARTAMENT
APARTAMENT
MEDPARK
În dependență de modelul ales de delimitare glisantă, sticla securizată poate avea grosimea de 8, 10 sau 12 mm.
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM
ALTE PRODUSE:
UȘI DIN STICLĂ SECURIZATĂ
DELIMITĂRI FIXE DE INTERIOR