PERGOLĂ RETRACTABILĂ LUNA
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
PERGOLĂ RETRACTABILĂ LUNA PENTRU UMBRIREA ȘI PROTEJAREA DE PRECIPITAȚII A TERASELOR.
Pergolele retractabile Luna reprezintă structuri din aluminiu acoperite cu textil impermeabil divers și posibilitate de retractare la dorință a acoperirii, cu rol principal de umbrire și protejare de precipitații, fiind destinate pentru diverse terase, restaurante, hotele și vile rezidențiale.
Structura modulară a pergolelor permite umbrirea oricărei suprafețe, indiferent de lungime și lățime. Închiderea pergolei cu sisteme glisante din sticlă permite utilizarea terasei acoperite pe toată perioada anului, chiar și iarna. Pergola Luna complet automatizată și echipată va transforma spațiul în aer liber într-o experiență confortabilă.
Suprafață maximală (un singur modul): 91 m2 | 143 m2
Deschidere maximală (un singur modul): 7 m | 11 m
Lățime maximală (un singur modul): 13 m | 13 m
CARACTERISTICI
Înclinație minimă: 0° | 0°
LT | XL
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU PERGOLĂ RETRACTABILĂ LUNA?
Primești de la noi garanții pentru pergola retractabilă Luna și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Profilele din aluminiu anodizate și stofa de înaltă calitate garantează durabilitatea imbatabilă chiar și în condiții specifice. Stofa utilizată (Mehler Technologies – DE) reprezintă o țesătură din PVC rezistentă la apă, care oferă stabilitate maximă și rezistență la intimperii, ceea ce-i asigură o durabilitate îndelungată.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Pergolele retractabile Luna le oferim într-o mulțime de dimensiuni, inclusiv cu posibilitatea de a le executa la comandă pe dimensiunile dorite. Structura modulară a pergolelor permite umbrirea oricărei suprafețe, indiferent de lungime și lățime. Astfel, pergolele se vor integra de minune în spațiul dorit.
DIMENSIUNI ȘI FORME DIVERSE
Pergolele Luna reprezintă ultimele tendințe arhitecturale de utilizare a teraselor. Combinația perfectă dintre cele mai bune materiale – aluminiu cu dimensiuni minime, pânza PVC de calitate și sticla securizată, utilizată la închiderea pergolei, îndeplinesc cele mai înalte exigențe și standarde. Pergolele pot fi personalizate în funcție de textură și culoare, în așa mod, terasa va fi în perfectă armonie cu designul locuințelor sau locurilor publice, fiind adaptată preferințelor și exigențelor tale.
ASPECT ELEGANT
Pergola Luna prelungește durata de exploatare a terasei, aceasta va putea fi utilizată pe timp puternic însorit, pe timp de cădere a precipitațiilor, iar în combinație cu închideri din sticlă, va putea fi folosită și în sezonul rece, chiar și iarna. În timpul iernii, pergola poate fi încălzită cu încălzitoare electrice pentru a oferi un confort complet.
TERASĂ UTILIZATĂ ANUL ÎMPREJUR
Datorită țesăturilor din PVC de calitate superioară, acoperișul retractabil este complet impermeabilă la apă. Pergola Luna este dotată cu sistem de drenare pluvială, și anume, un sistem de jgheaburi integrate care sunt prevăzute pentru drenarea apei.
UMBRĂ ȘI PROTECȚIE DE PRECIPITAȚII
LED it be
Pergola retractabilă Luna este dotată cu iluminarea LED HDD Lux, care oferă posibilitatea de reglare a luminozității și contribuie la crearea atmosferei dorite în spațiul respectiv. Sistemul opțional de iluminare LED-TEC (Standart high power LED/HDD Lux high power LED), cuplat cu un dimmer de reglare a intensității luminii, sporește confortul personal și se adaptează inteligent mediului înconjurător.
Oferim pergole retractabile Luna cu operare motorizată, automatizate. Acestea sunt acționate prin intermediul telecomenzii, telefonului sau tabletei. Telecomanda, disponibilă în 1 sau 5 canale, poate controla individual pergola sau întregul grup de sisteme, cum ar fi pergola, geamurile panoramice (automatizate), sistemul ZIP, iluminarea. Poate fi dotată cu senzori de soare, ploaie și vânt, care vor retracta automat stofa în funcție de condițiile meteorologice. Operarea eficientă a retractării acoperișului pergolei este posibilă datorită motorului care funcționează la 26 RPM.
ACȚIONARE MOTORIZATĂ
PERGOLELE RETRACTABILE LUNA SUNT DESTINATE PENTRU:
Terase
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
Case particulare
LUCRĂRILE NOASTRE
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru poți vedea toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
Da, pergolele retractabile Luna permit acest lucru. Să zicem că ai optat pentru pergolă la acoperirerea terasei afacerii tale, iar după o anumită perioadă, ai decis să muți locația afacerii. Structura pergolei permite mutarea acesteia la locația nouă, cu ajutorul instalatorilor noștri.
ALTE PRODUSE:
MN
NOVO
FLAT
EVA
PURE
QUATTRO
RADIAN
SMOOTH
COPERTINE RETRACTABILE
PERGOLE BIOCLIMATICE
TW
CU ACEST PRODUS SE CUMPĂRĂ ȘI:
ÎNCĂLZITOARE PENTRU TERASĂ
SISTEME ZIP
GEAMURI PANORAMICE
ÎNCHIDERI PENTRU TERASĂ