Cum să iei corect acasă dimensiunile pentru cabina de duș realizată la comandă?
INSTRUCȚIUNI PAS-CU-PAS
TRANSFORMĂ
BAIA TA într-un spațiu personalizat
și bine gândit.
Unul dintre aspectele care ne diferențiază este serviciul nostru complet, care include nu doar producția cabinei de duș la comandă, ci și serviciile de măsurare, proiectare și montare. Cu o echipă de specialiști experimentați, vă asigurăm că fiecare proiect este gestionat cu atenție și precizie, garantându-vă o experiență fără griji de la început până la sfârșit.

Totuși, suntem conștienți că uneori clienții noștri doresc să își asume responsabilitatea pentru montajul cabinei de duș. De aceea, oferim și opțiunea de a cumpăra doar produsul, fără a solicita serviciile noastre de montare. În această situație, clienții noștri au posibilitatea de a măsura și instala singuri cabina de duș, beneficiind totuși de calitatea excepțională a produselor noastre.

Pentru a măsura corect urmează acești pași:

1
Măsoară înălțimea
Este absolut necesar să faceți acest lucru în 3-5 puncte.
2
Măsoară lățimea
Este absolut necesar să faceți acest lucru în 3-5 puncte.
3
Verificați nivelul peretelui
Dacă există o deviere măsurați-o cu ajutorul unui laser de nivel
4
Fă un desen tehnic
Schițează locul țevilor din pereți și al altor obiecte din baie
 • PASUL 1
  În primul rând, luați un metru obișnuit sau un metru laser și măsurați înălțimea de la pardoseală la tavan, altfel spus, de la punctul superior al bazei de duș (după caz: cădiță, prag sau direct de pe pardoseală) până la tavan. Este absolut necesar să faceți acest lucru în 3-5 puncte. Astfel puteți depista devierile de nivel și înclinațiile, dacă acestea există.
 • PASUL 2
  Următorul pas va fi să măsurați lățimea deschizăturii de la perete la perete. Și dacă forma cabinei de duș planificate nu este într-o linie dreaptă, măsurați lungimea tuturor segmentelor drepte pe care va sta sticla. Este obligatoriu să faceți acest lucru în cel puțin 4-6 puncte, iar punctele ar trebui să fie alese înainte și după rosturile dintre plăcile de gresie. Este important să luați în considerare faptul că cabina de duș se montează pe linia centrală (axială) a bordurii.
 • PASUL 3
  Luați un nivel pentru construcții și măsurați deviația peretelui față de nivelul vertical. Dacă există o deviere, la posibilitate cu ajutorul unui laser măsurați devierea și marcați-o pe un desen schematic.
 • PASUL 4
  Notează în acestă schemă:
  -
  dacă există, locurile posibile de contact ale țevilor cu pereții, unde se montează fixările pentru sticlă;
  - grosimea și înălțimea bazei de duș;
  - obiectele de interior ale băii care ar putea împiedica deschiderea ușii în mod liber cu cel puțin 90 de grade față de poziția închisă (chiuvetă, toaletă, suport prosoape și altele).
 • PASUL 5
  Ultimul pas va fi să ne transmiteți rezultatele obținute. Puteți să le fotografiați sau să le scanati și să ni le trimiteți prin e-mail receptie@gardecor.md sau pe Viber / WhatsApp la numărul +37378801154
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea gama noastră largă de sisteme de umbrire, la fel cum și toate celelalte produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade și construcții din sticlă securizată. Te așteptăm la noi!
AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM